Välkommen till Connect21 den 24 november. Här kan du boka möten med våra partners och talare till eventet. Läs mer om deras expertområden och boka ett möte idag!

Boka möte med våra partners och talare

Advania

Advania erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till företag och offentlig sektor i hela Norden. Vi hjälper er att sätta era kunder först och säkerställa en sömlös kundresa genom er organisation. Boka gärna ett möte med Pär eller Olle så berättar de mer om hur vi kan hjälpa dig.

Booking

Black Box – Din digitala partner med global räckvidd​

Med mer än 45 års erfarenhet av att koppla samman människor och enheter levererar Black Box banbrytande tekniska lösningar och hanterade IT-tjänster till organisationer av alla storlekar och inom alla branscher. Prata med en av våra experter och ta reda på hur vi kan stödja och påskynda er digitala transformation.

Booking

Enghouse Interactive

Enghouse Interactive ett dotterbolag till Enghouse Systems Limited (TSX: ENGH), är en ledande global leverantör av kommunikationslösningar. Boka tid med någon av våra rådgivare och ställ dina frågor om multikanal kontaktcenter, molntjänster, integrationer med andra plattformar som Microsoft Teams, säkra videomöten och mycket mer.

Booking

Låt oss hjälpa er använda er kundservice som en konkurrensfördel

Som global världsledare inom kontaktcenter har vi på Genesys erfarenhet från att arbete med bolag av alla storlekar och med olika behov. Funderar ni på hur ni kan erbjuda era kunder än bättre kundservice, eller hur ni kan förbättra för era medarbetare i kundtjänsten? Vi är nyfikna på hur vi på Genesys skulle kunna hjälpa just er. Boka gärna ett möte med oss så börjar vi där.​

Booking

Är du vilse i videodjungeln?

Att identifiera behoven för varje typ av mötesrum och användningsområde är avgörande för att hitta rätt videolösning. Vår interaktiva guide gör det enkelt att navigera i kontorsmiljön för att hitta den optimala videomötesutrustningen som matchar just dina specifika behov.

Booking

Klimatpositiv företagstelefoni och kontaktcenter​

Vår företagsväxel och kontaktcenterlösning är byggda på marknadsledande teknik och garanterar en säker och enkel användarupplevelse som passar både små och stora företag. Vi klimatkompenserar för alla våra utsläpp och lite till och kan därmed erbjuda en klimatpositiv lösning för dig som vill värna om miljön. Boka ett möte med oss om du vill veta mer om hur du kan spara pengar och samtidigt vara mer miljövänlig.

Booking

Du kan dina kunder – vi kan kundservice

Puzzel konstruerade en av de första lösningarna för kontaktcenter i molnet och idag fortsätter vårt duktiga team att skapa innovation i kundservicebranschen. Vi är här för att hjälpa dig att effektivisera verksamheten samt maximera ditt kontaktcenters potential. Boka ett möte för att diskutera kundservice och bemanningsplanering med oss!

Booking

Vi bygger programvaran bakom sälj- och kundtjänststjärnor!

LeadDesk är ett börsnoterat företag med 12 kontor i 8 länder (varav tre i Sverige). Vi är över 200 anställda (varav 40 i Sverige) och omsätter över 10 M Euro. Vi är certifierade mot ISO 27001 samt SOC2. Varje vecka sker över 6 miljoner samtal av mer än 15 000 aktiva agenter i LeadDesk! Boka ett möte så berättar vi mer varför du ska välja programvaran bakom sälj- och kundtjänststjärnor.

Booking

Telekom idag

Boka möten med våra talare som är med i programmet under Connect21.

Booking